app pengiraan waktu subur

Assalamualaikum mau Tanya bh bole pecaya ka app calendar pngiraan waktu subur ni?betul ka kiraan dia tu?share bh dulu?

9 Balas

Period saya regular setiap bulan.. Tapi dalam apps dia tulis waktu ovulasi CD17.. Tapi bila saya pakai OPK saya punya betul2 waktu ovulasi adalah CD14 sis ☺️

Saya period teratur,mmg boleh percayalah apps mcm ni,selalu tepat time datang bulan dtg,dan time subur ,Allhamdulillah skrg da mengandung da 😅

5y ago

Sya guna app my tracker

jgn percaya sgt. better pkai opk. sy pkai hri sbur guna apps lain betul trikh dia bila pkai opk.

Kalau cycle tetap boleh percaya. Tapi kadang2 still berubah 1-2 hari. Better buat opk sis

x blh pcya sbb ovulation ada masa awal ada masa lambat , nak x nak kena bbt/opk 😁

Haah, if period teratur every months boleh pkai app sis...boleh dipercayai...hehe

Okey tapi jist for regular period cycle lah yg x regular x blh pkai

Kalau awak masukkan period cycle yang betul maknanya betul waktu subur tu

5y ago

Cuba awak google cara kira hari subur

Boleh percaya sbb sy pon pakai calendar app..