benjol

assalamualaikum mammy hebat semua . tolong dulu share cara nak redah kan benjolan kat kepala anak 😭 kepala anak sy terhantuk dan ada bejol kat depan dahii . ada dua plak tuu 😭😭😭

2 Balas

Kena tuam, cara tuam, amek kain lampin, kain pape pon boleh, tapi saya suka guna kain lampin, Hembuskan angin mulut kita pada kain tu, buat sehingga kain tu terasa suam panas2 sikit, tekan pada tempat yg benjol tu

klu anak sy benjol sy biasa amik nasi panas balut dgn sapu tngn atau apa2 kain yg ssuai. then tekan2 kat benjol tu in sha Allah nnti surut