Bawah pusat rasa denyutan nadi

Assalamualaikum mami, nak tanya kalau kandungan usia 7minggu ada rasa denyutan dah ke bawah pusat? Atau tu denyutan nadi kita sndiri 😁#firstbaby #bantusharing

2 Balas

Tu denyutan nadi kita. Time pregnant ni jantung kita akan pam darah dengan lebih laju dan banyak ke seluruh badan untuk pastikan sampai ke baby jugak. Jadi secara tak lansung terasa macam ada nadi di area rahim

2y ago

Oohhyker.. Okey terima kasih sis, esok baru sy nak g scan.. Harap2 nmpk la janin

tu nadi kita