Tabung untuk kegunaan masa hadapan Anak"

Assalamualaikum mama...... Boleh kongsi pengalam kah?.... Bank apa yang bagus untuk simpanan masa depan anak"......

1 Balas

tabung haji. sy ikut berdasarkan pengalaman sendiri, dr kecil ayah sy ajar duit menabung masuk tabung haji. hasilnya dah besar dan tau sedikit psl kewangan, nilai berganda2 tanpa sedar. dah ada sorg anak ni sy buat bnda yg sama mcm ayah sy ajar. anak sy lahir je, terus suami tolong buka akaun di TH. senang duit raya dan duit saudara bagi masuk TH terus utk masa dpn dia.

4y ago

Ok sis Thank kerena bagi tips yang terbaik untuk anak saya