Botol susu

Assalamualaikum.. macam mana kita nak ajar supaya anak nak minum susu botol?. Anak saya usia 2bulan++ .. banyak kali jugak cuba bagi susu botol.. dia xmoo, tukar puting, tukar botol, tukar susu pon masih xmoo. Ada apa2 suggestion tak? ??Tq

1 Balas

Cara yang saya gunakan, masa bb nak menyusu badan, bagi dia feeling2 dulu slama 10 minute then pelan2 bgi botol susu..so paling best, masa bb dah tutup mata.tp sy tak tahu kalau puan penah buat cara ni.thank you