Susu Enfamama

Assalamualaikum maaf tanya susu enfamama ok x .. sy baru nk cuba.. mase saye muntah, susu tu keluar semula tp dlm keadaan likat.. bukan cecair.. ade sape2 pengguna susu enfamama x.. mmg mcm tu ke? #ingintahu #1stimemom

1 Balas

Waalaikumussalam mommy. Sewaktu hamil saya dan minum enfamama saya pernah muntah tapi bukan sebab susu memang saya akan muntah sebab lain. Jika berterusan mungkin mommy boleh tanya dengan nurse atau doc waktu check up. Mungkin tak serasi ke dengan mommy.