Dah boleh ke belum cek upt

Assalamualaikum.. Maaf... Saya nak tanya bg yg berpengalaman... Bulan lepas tarikh period saya 17/09/2022.. Sepatotnya bulan ni, tarikh period lebih kurang 13@14 hb 10 cm tu... Sekarang dah 17hb masih belum period...tapi tanda2 dah ada... Jadi boleh ke cek upt skrg?

6 Balas

lbh kurg kita..last piyed 13 sept lewat sehari terus cek ..sbb naluri mintak cek naik 2line clear.. syukur sgt..

2y ago

Alhamdulillah..syukur

sy pun bln lepas period 17/9 . sy check 14/10 dah naik 2 line. tp tak pergi check kat klinik lagi

2y ago

wahhh ..tahniah..sy pun dah cek.. double line.. baby ke dua..☺

alhamdulilah...🤲

2y ago

terima kasih semua..😘

dah boleh cek upt

cuba la check

tahniah