5 bulan

Assalamualaikum... Maaf saja nak tanya.. Perut 5 bulan keats boleh taw dah ka jantina baby?

7 Balas

Boleh taw dah sis.mkalau baby x malu nak tunjuk jentina dia..kadang baby duk kepit tu x nampak...sy 4bulan lebih dah nampak jantina baby..doc kk scan.

4y ago

Terima kasih kak

Dah nampak dh sis...tp bergantung jgak..adik sy x nampak, bby malu sorok jantina..hihi..lahir baru tau jantina. Kalo sy dh nmpak g scan 5 bln aritu .

4y ago

Ouh terima kasih yer kak

Ni akk scan 20w/5bln..hahaha..memang time ni jelas..atas mesin scan jgk..klu klinic guna mesin lama..agak susah lah nk nampak..

4y ago

Huhu..dh ramai boy ni..ingt nk girl pulak sbb br 2 org..tp xpe lah..x de rezeki..asal baby sihat alhamdulillah..janji dpt.main baby😂

Dah boleh sis tapi depends on kk. Ada doc cakap tak bole nampak lagi. Saya ari Tu scan klinik luar sbb nak tau gender.

4y ago

Terima kasih

Dah blh dh tu..

kena scan

boleh

4y ago

Terima kasih