TUKAR SUSU

Assalamualaikum hi.. Maaf nak tanya. Sy mix bf+fm.. Fm DUTCH BABY.. Sy baru tukar susu fm ANMUMLAC. Baby baru 3 bulan.. Lepas tukar susu, nie hari ke 6 dia tak berak. Tp kencing, kentut oke, tak meragam ke ape. Normal ke??? Risau sy sbb tak berakkk. Ke susu tu x sesuai untuk dia? Minum DUTCH BABY die berak oke, tp nk laa tukar susu oke sikit.. Nk kena pergi klinik ke Check dia?? #seriusnanya #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

2 Balas

try urut bawah pusat dia guna minyak telon. then buat urut bicycle.see whether baby poo or tak

1y ago

Tp nie da 6 hari xberak, xpe ke?? Risau betul