hamil ketika ank sulung diusia setahun

assalamualaikum , maaf brtnya . ada tak yg berpengalaman hamil ank kedua masa baby first bru umur setahun? bby first fully bf , period pulak tak tentu . nk pergi check dkt klinik tak berani lgi sbb dorang dh pesan at least 2 thn bru blh ade second bby lgi .

1 Balas

Saya pernah alami.. anak sulong baru 4 bln.. Saya pregnant pulak no.2.... memg tertekan. Nak fokus yg sulong.. Perut membesar lagi.. Patut la nurse marah..rupanya bila pregnant.. Kita xdpt nak bagi sepenuh perhatian pada baby.. Badan pun baru nk pulih..

5y ago

alhamdulillah , heheee seronok pulak dengar cmtu . tula tgk kenalan rapat yg lain yg mna ank jarak umur dkt tu mesra je kemana nk bersama je . . kiranya masa awk pergi check baby second dkt kk tu nurse n dktr ok la ya ?