Lendir Coklat

Assalamualaikum, maaf bertanya.. Petang 7/3 haritu saya ada keluar lendir coklat, lepastu terus pergi hospital. Bila doctor check, bukaan baru 1cm dan takde contraction langsung.. kena warded satu malam untuk pantau.. 8/3 bukaan masih 1cm dan masih takde sakit apa2.. jadi doctor suruh balik dulu dan datang bila betul2 sakit je. Sampai harini 13/3 saya masih keluar lendir coklat tapi masih belum ada sakit apa2. Normal ke ? Btw saya sekarang dah 37w2d

2 Balas

bykkn bjln kaki rapat sis.. sy sblm nie kluar lendir coklat dan klabu je.. tp lpas start bjln kki rapat, kluar lendir bcampur drh.. baring pn sy rapatkn kaki..

Blood show... Salah 1 tanda nak bersalin