Hamil selepas keguguran

Assalamualaikum. Lepas keguguran ada x yg terus pregnant selepas sebulan? Ada x yg bersama suami lepas 2mggu dan lekat? Dgr2 cepat lekat kalau lepas gugur... Sy teringin nk pregnant lg...sy baru je keguguran usia kandungan 7week..😭#hamilsemula #gugur #7week

32 Balas

Waalaikumussalam wbt.. ada sis tp sebaiknya bg badan heal dulu sbb nak bg rahim rehat & kuat balik.. kitaran darah stabil semula.. keep mkn folic acid ya.. jaga diri baik2 dulu.. mkn mnum yg berkhasiat ya..paling penting jaga emosi baik2