Jamu/Maajun/makanan/minuman tambahan semasa berpantang

Assalamualaikum kpd kwn2 semua... barang baby semua dah siap.... tinggal mknan dan minuman Kesihatan saya jek belum Beli.... minggu dpn saya dh bersalin.... boleh kawan2 rekemen... jamu / vitamin dan minuman apa yg bagus tak utk ibu berpantang.....

1 Balas

Boleh try anugerah punya..dlu pena consume masa anak pertama..minuman kesihatan packed dlm botol dah siap bncuh dgn madu jd sng nak makan.Plus,rasa dia sdap😊

4y ago

terima kasih sis....