Scan gender

Assalamualaikum korg, saya dh masuk 17 minggu.. 17 minggu dh boleh scan gender atau belum ya? Korg boleh share x ada yg dh nampak and scan tahu gender apa? Takut kalau pergi scan masih kena repeat semula.. sebab tanya kawan2 kata dh boleh scan waktu ni

9 Balas

Sy scan 20w ke atas sis. Time 25w lg clear nampak dh mata hidung mulut & abdomen yg lain.. Lepastu sejam sebelum scan sy mkn ckolet & minum air sejuk. Aktif baby time tu and senang dpt tgk gender🤭

1mo ago

ye sis☺️sy dulu mcmtu jgk excited nk scan tp kwn sy doctor ckp better 20w ke atas nk scan lg yg cantik 25w ke atas. Tuari sy scan 25w terus nampak semua details body & gender baby😍

Hi sis.. sy hari tu masa 16weeks ada buat scan.. hehe dah nmpk gender.. tp nt nk scan lagi.. sis boleh je scan klu x nmpk xpe boleh tgk baby membesar🥰

Saya tahu gender masa 13 weeks lgi. Masa buat NT scan ☺️

Saya 16weeks dah scan gender. Kalau boy, dah boleh nampak.

kalau sy better scan 20minggu .. sy skrg 17minggu jugak

Bole ja scan bole npk sda jantina apa 16w.

18 weeks better .

better 20w keatas

Blh dah rasa