Baby 8 bulan

Assalamualaikum, kepada IBU2 pernah x anak IBU2 mengalami berak 4/6 kali dlm sehari, sehingga punggung baby melecet..?#firstbaby #firstbaby

2 Balas

Waalaikumsalam. Anak saya kalau berak cair dan kerap macam tu maksudnya kena cirit birit. Boleh bawa anak jumpa dengan doc pakar. Nanti doc bagi suggestion dan ubat apa yang boleh hentikan anak dari cirit birit. Punggung melecet boleh guna drapolene/ bepanthen atau jenama lain. Asalkan bukan calamine lotion

cirit birit tu