Kongsi Pengalaman Saya

Assalamualaikum kawan2. start tahun ni saya dah mula irregular period. start bulan 11 2019. pastu nxt period bulan 2 2020. lepastu bulan 4 2020, smp skrg tak period2 lagi. ni dah bulan 9 2020. tahun lepas elok jee tiap bulan period. tak tahu kenapa hormon jadi tak stabil. last period bulan 4 2020. bulan 6 saya ada pergi mengurut. tukang urut kate rahim kembang bnyak angin. jadinyaa lepas urut tu lgsg period tak keluar. em risau laa. tapi bulan 8 sy ada pergi klinik scan rahim, lega laa sbb Dr kate takde cyst mahupun fibroid. Alhamdulillahh. Doakan saya ye semoga ada rezeki baby 🥺🤲🏻🤲🏻 Selagi tak period, selagi tu harapan akan sntiasa ada 🥺 #ttc2years1month

1 Balas

oh kalau rahim kembang puan xblh minum air sejuk n ais tw...kena byk minum air suam....mcm kwn sy dlu tukang urut pn ckp rahim dia kembang sbb tu xleh preggy..lepas dia stop suka kunyah ais batu...dgn minum minuman sejuk dia amalkan minum air suam...mkn mknn berkhasiat dan mknan yg tidak menyebabkan angin.. alhamdulillah lepas tu dia preggy..la ni dh ank dua dh..mg dpmudahkan segala urusan puan..allahuma aamiin..mg apa puan hajati di makbulkan Allah..aamiin.. #TAPSupermoms