Pregnancy .

Assalamualaikum . Kandungan saya 15w tapi skrg ni lepas makan je mesti saya rasa tak larat sangat , tak sedap badan . Ada ke yg sama mcm saya? . Apa punca ye ? #firstbaby #ingintahu

4 Balas

saya 15 week banyak tido je , maybe lain org lain alah tapi time skrg saya just sembelit je , sama jugak makan pastu tak selesa badan nak membuang susah

saya pun sama .. kdg dah makan terus tak larat .. nk duduk pun tak boleh , baring pun macam tak selesaa

Mungkin kena kurangkan portion size. Jangan makan banyak banyak sekali gus. Makan sikit tapi kerap.

saya yang 14w pon lepas makan x larat.. padahal mkn sikit je dh kenyang.. rasa sengkak sgt2..