Alahan mengandung

Assalamualaikum, kalian ada tak tips utk atasi alahan semasa mengandung. Saya x boleh tgk makanan apatah lagi bau makanan, terus sakit kepala, loya muntah2. Nak masuk dapur pun x boleh, loya. Nak makan pun xda selera..hanya minum air kosong je...air berperisa pun xboleh telan.. Makin hari berat makin turun. Risau takut baby x dapat zat yg cukup..harapkan makan folic asid dan buah2 je semata..perut x lapar, tapi badan lemah terbaring je sbb pening kepala dan loya.. #firstbaby #firstmom

2 Balas

waalaikumussalam. alahan memang mcm tu puan. apa yg kita boleh mkn, boleh minum kita telan je. syukur la puan boleh lg telan folic acid. mcm sy minyak angin mmg kwn baik, selalu hidu bila dtg loya. harap alahan puan beransur pulih.