Losyen badan

Assalamualaikum . Kalau nk pakai losyen mcm losyen nivea, naturals dll dekat satu badan terutama perut .. boleh tak ? Ke kena pakai losyen palmers utk ibu mngadung je ?#1stimemom

1 Balas

Boleh je sis..asalkan lotion tu kena gn kulit sis..tp sy suggest sis cari any lotion yg untuk Dry to Extra Dry skin..sbb kta perlu lembapkan kulit dr awal smpailah dh beranak nnt..mcm sy, sy pkai jenama Rosken (biru)..alhamdullillahhh sejak awal pregnant smpai skrg dh 38wks sy xde lgsg rs gatal atau menggaru2..setakat ni pun xde g stretchmarks kt area keliling perut n belakang pinggang yg sy sapu cream tu..