Bsp bwh 4.0

Assalamualaikum. Kalau bacaan bsp saya rendah 3.9 kena repeat bsp 2 minggu sekali ke? Sebab sebelum ni cuma sebulan sekali je. #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

bacaan 3.9 ni kira hypo sis.. Sis buat bacaan ni bru lps buat kje ke or blom MKN?

2y ago

Sy jam 10 mkn sandwich 1, karipap 2 biji n milo dpt 3.8. Tgh hari mkn bubur ayam 1 kontena dpt 3.8 jugak. Ghisauuu 😌

Mungkin sbb takut hypo. Dalam buku pink ada bagitahu tk silap

2y ago

oh yeke. saya kena cek balik la dlm bku pink mcm tu. terima ksih ye