Ingin meluah & minta pendapat😔

Assalamualaikum hi ibu2..ujian ni berat sgt utk sy hadap..sy nak masuk 31w pregnant..tiba2 suami hadapi masalah kewangan & masalah kenderaan utk pulang balek kerja..sekarang ni suami saya dh hilang pekerjaan kami tiada kenderaan utk kesana sini..saya terfikir mcm mana nak pergi checkup & hospital kalau tiada kenderaan . Naik grab mahal duit dh tk cukup..sy terfikir bila bersalin mintak jiran hantarkan je sebab keluarga jauh😭. Saya fkirkan nasib anak dalam perut ni😭. Saya fikirkan nasib suami saya hilang pekerjaan😭. Saya tak bekerja sbb sarat mengandung. Nak kene bayar sewa rumah lagi😭😭. #pleasehelp

16 Balas

semoga dipermudahkan urusan.. kita sesama dalam keadaan susah sekarang.. semoga kehadiran baby bagi rezeki lebih buat puan sekeluarga..