Ingin meluah & minta pendapat😔

Assalamualaikum hi ibu2..ujian ni berat sgt utk sy hadap..sy nak masuk 31w pregnant..tiba2 suami hadapi masalah kewangan & masalah kenderaan utk pulang balek kerja..sekarang ni suami saya dh hilang pekerjaan kami tiada kenderaan utk kesana sini..saya terfikir mcm mana nak pergi checkup & hospital kalau tiada kenderaan . Naik grab mahal duit dh tk cukup..sy terfikir bila bersalin mintak jiran hantarkan je sebab keluarga jauh😭. Saya fkirkan nasib anak dalam perut ni😭. Saya fikirkan nasib suami saya hilang pekerjaan😭. Saya tak bekerja sbb sarat mengandung. Nak kene bayar sewa rumah lagi😭😭. #pleasehelp

16 Balas

semoga dipermudahkan..Sy lgsung xde suami,kak... harap mak je nanti masa bersalin...Dan Sy cuma simpan nombor tel pakcik teksi je..skrg ulang alik klinik sorg2,,naik teksi...nanti bersalin pun mcm tulah.. contact teksi atau kenderaan grab...Sy single parents... adk brdik yg berkenderaan pun jauh tgal..Sy x kerja tetap..bsuh pingan ambk order di kedai mkn je..gaji dibyar hari.. kumpul2 duit utk bli kperluan baby nti

2y ago

Insha Allah..tq sis...semoga kte smua dipermudahkan urusan jugak ..