pregnancy

Assalamualaikum ibu2...nak tanya..normal ke sakit bahagian bawah n susah nak pusing ke kiri or kanan time baring bila kandungan dah masuk 36 w?

12 Balas

normal sis. 😣 tidur tak lena dibuatnya sampai sakit² pinggang. moga pahala buat ibu² di luar sana yang mengandung dan melahirkan anak. Aamiin. 😊

Alamak takleh nak bayang pulak. Sy baru 27 minggu ni pun dah payah nak pusing kiri kanan time tidur. Kena pusing slow2.

Normal tu...tpi klau sy kiri je yg xboleh..sbb nila sy pusing kiri jdi sesak nafas..

normal sy rase sis.. sbb sy sndr br wk20 pn mmg sakit mase nk pusing bdn time tdo..

waalaikumsalam. saya pun rasa sama sis. saya dah 33weeks.

Sama. Kadang bole rasa keras2 punggung bby kot kt perut.

normal sis . sy dah 38w . sakit dia ya ampunnnn

normal sis. sbb sy sblum ni pon mcm tu

Normal..sy pun tgh almi nk msuk 8

Waalaikummusalam.. Ya normal