ibu2 ada yang berpuasa penuh?

assalamualaikum..hi ibu2..dan bakal ibu..now sya dh nk masuk 20weeks and first bby..alhamdulilah setakat nie full puasa.. tapi bila bca kes mcm2 sya jdi takut and perut sya kdg2 cramp..sya mmg sjak pregnant nie cepat lapar..so ada tak ibu2 or bakal ibu yg stakat nie full puasa mcm sya?? #ingintahu #bantusharing #firstbaby

13 Balas

bru 6 wks..x berani sngt nk truskn puasa..sbb pkl 10 tu,perut dh rse lain mcm lapa dia..shur ke,x shur ke..sme je..adoi...mmg x full puasa klini..dh mula rse nk mntahdri pg tu,mmg x truskn dh...