Kandungan 12 minggu..

Assalamualaikum ibu²..boleh x share kandungan semasa 12w ..adakah tracker gmbarajah sama mcm kndungan kita..next week baru nk amik darah utk kndungan 12 w..#ingintahu #firstbaby #bantusharing #jangandibully

1 Balas

Nak tunjuk pun tak nmpk sgt sbb first time scan kt perut boleh nmpk baby (sebelum ni semua scan ikut bawah). Tp kalau tgk org lain punya kebanyakkan lebih kurang dgn gmbr yg ada kt tracker / app pregnancy