Baby sembelit

Assalamualaikum ibu2..bby sy 6 bulan 28 hari .sebelum ni berak ok je tapi minggu ni bby start sembelit n najis keras..skrng sy stop bgi bubur nasi sy just bgi puree labu,brokoli n syur je tpi bby still susah berak.ada x tips or ubat utk hilngkn sembelit bby?da bagi minum air kosong bby x brpa suka minum air kosong😓😓😓#pleasehelp #bantusharing #firstmom #firstbaby

Baby sembelit
12 Balas

anak saya pun sembelit makan pisang tapi bila bagi buah naga fuhhh lega dia mmbuang