Maaf bertanya

Assalamualaikum ibu2 yg dah bersalin.. Maaf nak tnya sikit... kalau kita dah bersalin.. Mmg tmpt private kita tu akan longgar ka? Ada cara nk okeykan balik x? #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

7 Balas

pengalaman sya brpntang tak mkan sbarang jamu ubat2 ketetkan vagina lgsung ..pastu ramai yg ckap nnti longgar laki tak suka lah apa lah ..cuma lepas je bersalin sya diajar oleh nurse dan bidan selalu kemut ..tak kira masa kemut je .. terutama skali time jlan harus kemut ..kemut ni untk mnaikkan pranakan ,ktatkan dan ad lg lah lupa .. Alhamdulillah skrg ank dah nk msuk 2 thun suami ckap ketat lbih pda ank dara .. pendapat sya tk prlu pun jamu2 ke apa tu yg pnting snaman je ..