Maaf bertanya

Assalamualaikum ibu2 yg dah bersalin.. Maaf nak tnya sikit... kalau kita dah bersalin.. Mmg tmpt private kita tu akan longgar ka? Ada cara nk okeykan balik x? #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

7 Balas

vagina takda istilah longgar/ketat mcm skru. dia sejenis otot. tp logik la bila kepala budak keluar kan, dia mengembang. ambil masa nk kecut balik & kena bykkan senaman. salah satunya senaman kegel. boleh google/youtube mcm mana nk buat.