please ?

Assalamualaikum ibu2 yang gojes lagi cantik..semoga sentiasa dilindungi Allah..Nak tnya ibu yang ada GDM lepas bersalin mmg anak kena tahan dekat NICU dulu ya walaupun ibu GDM diet control??ke boleh keluar terus kalau anak dah berak..baby first..nak tahu procedure lupa nk tnya nurse tadi, dah la last check up..

1 Balas

Waalaikumsalam.. sya gdm on diet, baru2 ni bersalin. Baby di pantau gula (Bsp) 4kali dalam masa 24jam selepas lahir.. Kalau ok, esok boleh keluar da.

4y ago

Alhamdulillah dah selamat bersalin and habis pantang..baby pun dh dua bulan..alhamdulillah baby dpt keluar sma2 dgn ibu..y gdm insulin dgn ubat dr bru pantau baby takut hypo..tq sudi comment..😁