ttc dan supplement

assalamualaikum ibu2, sy sudah keguguran 2 minggu lepas, alhamdulillah skrg sudah habis pantang secara fizikalnya, tp masih mengamalkan pemakanan sihat. ini adalah keguguran kali kedua. kalau kita ttc slps first period menjadi masalah ke? dan ada tak cadangan supplement yg saya boleh consume selain folic acid? folic acid mmg tk pernah miss dr first miscarriage lagi. terima kasih ibu2 😊 harap ada yg membantu saya 🥰

2 Balas

saya cadangkan ambil supplement shaklee, bole membantu hormon untuk mengandung😊inshaallah setiap usaha pasti ada hasilnya, saya pun consume.. awak bole ws org ni 0177300273

sy pun sdg dalam pantang... lg seminggu lg.. sy pun plan nak conceive semula. apa yg sy ambil set shaklee, phytonatal dqn asic folik