Pengalaman Serah diri disebabkan GDM

Assalamualaikum ibu2 smua , boleh share tak pngalaman korang yg pernah serah diri dsbbkan gdm ? Apa yg drg akan buat ? masuk ubat ke ?? sakit tak ? ☹️ share la pengalaman korang , 14/1 ni sya kena serah diri .. uwaa first baby lg 🥲#seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

Saya esok 6/1 kena serah diri ke hospital sbb gdm juga~ bila dpt tahu 2hari lepas doctor inform n bagi date tu, air mata dha becucuran xtau nak react apa😞 nervous ya Allah, 1st baby lg ni.. Wish u good luck jua sist👋🏻 semoga kita sama-2 dipermudahkan urusan.. Aamiin

1y ago

Sama Lha Kitaa 🥲 , Serah Diri 7/1 . First Babyy Semoga Urusan Kita Di Permudahkann 🤲🏻