Puasa di bulan puasa

Assalamualaikum ibu² semua...sya ada 1 soalan n mintak pdapat semua, y ada anak sorg bulan puasa akan datang ne masuk umur 7 bulan, anak sy full bf...ada y cakap susu badan akan bkurangan kalau ibu bpuasa betul ke!!?? Mohong pengalaman ibu² #firstbaby #ingintahu Thanks🥰

7 Balas

mnum susu untk ibu menyusu,perah bekukan susu badan bnyk2 dlam peti sbelum puasa atau dh puasa pun time mlam ..time siang hri puasa bg je susu tu . ..mlam xpela kita dh x puasa .. nurse ajar sya cara ni , kita pun x rasa dahaga n lapar sgt kalo buat mcn ni ..

3y ago

anak x nk susu botol...wlaupun susu y dipam...dia just minum direct dri badan