Puasa di bulan puasa

Assalamualaikum ibu² semua...sya ada 1 soalan n mintak pdapat semua, y ada anak sorg bulan puasa akan datang ne masuk umur 7 bulan, anak sy full bf...ada y cakap susu badan akan bkurangan kalau ibu bpuasa betul ke!!?? Mohong pengalaman ibu² #firstbaby #ingintahu Thanks🥰

7 Balas

Waalaikumusslm ..ya, akn kurang.. jd kita kena byk kurma sbb kurma ni menambahkn susu badan, byk kn minum air kosong.. saya just amalkn satu produk ni, ia berasakan mknn sunnah.. memang 100% dr makanan sunnah, x de pengawet.. Alhamdulillah,, susu badan bertambah.. kalo nk taw scr detail blh pm saya.. atau tinggalkn no fon.. Insya Allah, saya akan jelaskn satu2.. ☺ #sekadarmembantu