Puasa di bulan puasa

Assalamualaikum ibu² semua...sya ada 1 soalan n mintak pdapat semua, y ada anak sorg bulan puasa akan datang ne masuk umur 7 bulan, anak sy full bf...ada y cakap susu badan akan bkurangan kalau ibu bpuasa betul ke!!?? Mohong pengalaman ibu² #firstbaby #ingintahu Thanks🥰

7 Balas

Waalaikumussalam. Puan kena lambatkan sedikit sahur. Banyakkan minum air. Makan kurma semasa sahur so boleh bagi tenaga tambahan. Moga dipermudahkan ya puan 💕 #TAPactiveusers #TAPsupermoms