minuman bergas

Assalamualaikum ibu2 semua. Nak tanya pendpt kalian... Tentang minuman bergas/berkabonat..adakah memberi kesan kpd baby? Hari ni Berbuka puasa...bancuh air bandung soda...saya rasa dalam seteguk atau dua teguk...tak ingat tak boleh minum. ?????????

1 Balas

waalaikumsalam.. seteguk dua tu tkpela kira halal la.. nk buat cmne.. lps ni jgn la.. mcm sy haritu sy mnm lepas tu mjur la baby muntah kn blk smua nya.. huhu.. mmg tk elok sbnrnya..