tkde rase ape ii bila bersama dngn suami

assalamualaikum ibu2 semua..knape ye bila brsama ngn suami tkde rse ape ii 😕 wlaupon lma ttap tkde rse ape ii 😣adakah dsbbkn mati putik ? ade sape ii sma ngn sye tk ? bleh share cra atasi 😞 sdih sngat 😭 sye baru lpas brsalin 11/2022 #seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #ingintahu

8 Balas

Hormon tu. Sy lepas habis pantang sampai lah anak nak masuk setahun mcmtu jugak. Tp lama lama bila anak dah besar sikit dah takde ganggu sangat malam malam oky je. Badan tak cukup rehat. Tp bila badan dah ade rehat yang cukup dia back to normal. Sy pun pernah terfikir yg sy ni mati putik ke. Lg 1 sebab kesan jahitan tu buat kita rasa ngilu so dia akan jadi takde feel. Tp lama lama oky dah.

1y ago

terima kasih sis sharing ❤ btul ii risau ingatkn mati putik tadi

Normal sis. Saya pun mcm tu sebelum hamil tu okeyh je ada feel lepas lepas mngndung terus xdew rasa nk bersama suami. Tapi saya layankn je lah mcm biasa. Sebb hormon kita tu. Nnty dah bersalin cari lah jamu2 ke ap apa yg leh mngikat semula 🙊😘

1y ago

Cuba try yg kak KM .. ramai yg guna tu.

Same dgn sye sis. Tambah plak sye tgh preggy ni. Entah la kdg2 rase mcm kecewa pun ade. 😞

1y ago

mse preggy msih ade rse dh brsalin nie tkde lngsung sdih sngt huhu 😣

Pergi berubat syifa. Dulu sya macam tu. Lepas berubat alhamdullilah hubungan kembali ghairah

1y ago

brapa kna byar ye ?

Normal je sis. Emosi & badan kita penat pun menyumbang.

1y ago

terima kasih sis sharing ❤

normal..sis penat kot tu

1y ago

terima kasih sis bgitahu ❤

sama

hormon.