Ingin tahu

Assalamualaikum, ibu2 semua..kalau samar2 macam ni perlu ke sy terus ke klnik utk buat pemeriksaan doc, dan bila masa sesuai utk buat buku pink?

Ingin tahu
9 Balas

klu sye, tggu 6-8 weeks dlu bru peg checkup swasta.. ble da confirm ada heartbeat, call kk tdekat bgtw nak buat buku pink.. kt tmpt sye, syarat dye kne bwk latest scan bby.. jd memg kne scan swasta dlu.. tp 2 la lain kk, lain prosedur dye x sme..

tunggu 1 minggu lg, then awk cuba pergi cek swasta utk tgok ada kantung ke tak. ni masih awal lg kalau kira. mgkin dlm 3-4 minggu weeks.

Better tunggu dulu dalam 2minggu . Kemudian pergi KK buat upt semula

Thniah sis..jaga diri,jgn lasak2 doakn sy jugak ya ttc9tahun

Tu dh jelas tahniah 🥰 doakan saya pulak yeee 🤲🏻

klu 3 bulan tak dtg haid perlu ka cek dan mlm bole cek

7minggu ke atas. Jaga pmakanan buat masa ni

bila first day last period?

2y ago

ouh..ok sis 😊

better tunggu dlu