Buku pink buat ibu megandung (Pemeriksaan)

Assalamuailaikum semua..sy nak tnya kat sini mengenai buku pink..last week sy dh buka buku pink kat kk di w.p labuan..skrg ni sy bercadang nak blik ke miri, sarawak berjumpa husband sy maybe akan megmbil masa 2 3 bulan juga di miri..boleh x klu sy buat pemeriksaan di klinik2 yg berada kat miri utk rekod buku pink tu atau sy wajib buat pemeriksaan di kk tmpt sy register buku pink tersebut? minta pendapat ibu2 yg pernah mengalami situasi seperti yang sy nyatakn..terima kasih.. #advicepls

2 Balas

inform kat klinik lama utk transfer ke klinik baru. Then kat klinik baru inform yg sis transfer dr klinik sekian2. Make sure sblm ke klinik baru call dlu sbb dorg kdg2 ade hari utk check ibu ngandung ni. Ikut klinik la. Harap mbantu ☺️

4y ago

tq atas info yg diberikan 😘😘

Cuba awak minta kebenaran dari pihak k d w. P labuan untuk cek up d miri buat sementara, And d miri pun awak buat pemeriksaan d klinik yg terdekat untuk menumpang berklinik... Smoga bermnfaat🤗

4y ago

tq atas info yg diberikan 😘