vitamin kk

assalamualaikum ibu² semua , sya nak tnya ada tak ibu² yg dpat vitamin ni?? sya bru dpat smlam , and sya trlupa nk kena mkan brape biji . tak tau lahh samada sya tersilap mkan ke apa . sya mkan pagi sbiji dan mlam sebiji . klau terlebih mkan ada kesan apa² tak?? rasa rsau nihh . kndungan baru 5week#firstbaby .

vitamin kk
5 Balas

ni ubat tambah darah sis, ada folic acid semua kat dalam. kena makan sehari sebiji je. tapi better tanya balik nirse waktu bila sesuai makan ubat ni. supaya penyerapan tu betul. baru lah baby sihat!😘