Baby 1 month

Assalamualaikum ibu2 semua. Nak tanya, susu formula ape yg sesuai utk baby newborn ye. Sy dah try n error susu dupro (jd panas dalam, mata bertaik, kahak) susu dutch baby ( makin banyak kahak, sembelit), s26 (mata bertaik, sembelit), lactogen (berkahak, sembelit). Susu dada sy ada je, cuma anak taknak minum. Nak perah, tak keluar. Kena direct bf baru keluar. Ada tips tak nk bg anak minum susu dada balik? #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

12 Balas

Haii sis cuba susu morinaga . Anak saya dari hari pertama lahir susu tu je guna sekarang dah 3 bulan berat pun dah masuk 6 kilo lebih . Sebabnya susu badan saya sikit dan kadang tak keluar . Try kott sesuai anak sis .