Merancang sendiri

Assalamu'alaikum ibu2 semua, maaf Nak Tanya saya merangcang sendiri tak ambil ubat sebab saya dengan suami selalu berjauhan, raya baru2 ni balik cuti 3 minggu, Dan ada juga la 2 4 kali bersama, Dan dalam bersama tu suami tak buang dalam, adakah lekat cepat atau tak? Maaf ya ibu2 jangan kecam saya#ingintahu

8 Balas

saya dan suami pun merancang... sebelum ni memang tak lepas dalam... tapi saja gatal nak lepas dalam so saya benarkan lah tapi bukan hari subur .... eh tetiba lekat pulak hahaha rezeki... kami terima jaa... kalau dah Tuhan nak bagi ni tetap akan jadi

2y ago

Iye betul tu sis, 15hb ni tarik period mudahan2 tak la sebab anak masih kecik la lagi baru setahun lebih