Sakit Bahagian Ari Ari

Assalamualaikum ibu2 sekalian sy skng dah 26week dalam 2,3hari ni sy rasa sakit dkat bhgian ari2 kiri kanan rasa mcam baby dok tekan trun.. Mmg rasa mcam ni ke atau sbb knpa rasa cmni?

1 Balas

Waalaikumussalam. Normal.. Mmg sakit, sometimes pundi kencing kita seolah2 ditekan.. Pressure.. Kalau sakit tak tertanggung sgt, better jumpa dr minta opinion.. Kalau mcm sy, on off dtg. So sy tahan je sakit tu

4y ago

Terima kasih sis skng sy rasa kurang skit dah Alhamdulillah la ☺️