Darah nifas

Assalamualaikum, ibu² sekalian. Ada tak kat sini ibu yang bersalinkan twins? Saya nak tanya berapa hari darah nifas ibu² habis? Saya ada baca paling lama nifas keluar sampai 60 hari. Tapi saya dah terlebih 60 hari. Harap ada ibu twins yang ternampak post saya ni. 😣😢 #firstbaby #ibuyangrisau #tolongsaya

1 Balas

waalaikumussalam, ibu2 yg beranak twin ble kgsikn pglmn, maaf andai ptnyaan da lama, smga sdkit sbyk dpt mbntu #TAPactiveusers