lemau

Assalamualaikum ibu2. Saya preggy 5 bulan kandungan. Kebelakangan ni@sejak mengandung ni rasa badan berat je. Nak bangun pagi ya ampun.. berperang jugak dengan diri sendiri. Malam pulak tidur memang awal. Balik2 kerja ja rasa nak baring je. Ibu2 ada tips tak dari segi psikologi pemakanan atau apa2 yang baik untuk saya amalkan? Maaf jual ubat saya kurang minat..

1 Balas

Wasalam mom..mybe mom msih dlm mood morning sickness ni..mood mkn mom oky x?