Tekanan darah rendah .

Nak tnye , apa ja ya ibu2 amalkan untuk tekanan darah rendah nie ya ? Sebabnya saya mengandung anak firsts, jadi tiada pengalaman .. saya jalan2 sikit dah rasa nak pitam . Risau juga diri ni 😅

1 Balas

Hb low ? Mkn ubt yg klinik bgi..iron tablet,vit c,folic,b complex…sy mkn yg klinik bg je sbb sblm mkn tu pernh sekali sy nk pitam mse tgh masak..lps mkn oky la sikit..selain tu sis blh cuba google mknn utk tmbh drh mcm kerang kurma delima jmbu btu

6mo ago

Kalau hb 12 tu normal dh..sy ats tong 11.0…tekanan drh je second cek 91/68..sblm ni 94/57…