Keputihan during pregnancy

Assalamualaikum ibu2.. saya dh 11w. Normal ke keputihan keluar kalau kita hembus hingus ke, masa muntah² ? Sebab bila hembus hingus ke.. keputihan keluar .. tapi tak berbau dan warna putih.. maaf ya tanya sebab risau #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

2 Balas

Sama sis, haritu saya muntah angin. Padahal baru je mandi terus keluar keputihan😂 sedangkan saya jarang ada keputihan masa anak dara dulu. Bila dah pregnant, barulah tau tu normal👍🏻

2y ago

Haah tula, kita risau sbb first pregnancy kan. selagi tak bertukar warna tu normal. Hehe takpe sama2 sharing is caring kan❤️

normal keputihan semasa hamil sbb hormon. asalkan keputihan bukan berwarna kuning kehijauan, hijau, coklat, hitam, berdarah, gatal dan berbau.