BAYI 7 BULAN DAH PATUT DUDUK KE ?

Assalamualaikum ibu2. Nak tanya. normal x kalau saya tak pernah bg anak duduk sendiri, so dia dah 7 bulan ni still x pernah dibiar duduk sendiri melainkan kita kendong. (Tak pasti kalau biar duduk sendiri bole akibatkan bongkok/ tulang masih lembut) . Anak cuma pandai mengesot pakai badan ke depan blakang pusing shj. #firstmom #bantusharing

3 Balas

sya ajar anak duduk start 5bln lg,persediaan nk msuk 6bln dan masa untuk mkn.