Darah ketulan keluar banyak selepas 2 minggu bersalin

Assalamualaikum ibu2. Nak tanya. Ada tak yang berpengalamana seperti saya? Seperti tajuk di atas. Harini sy hari ke 14 berpantang, tadi tengok pad darah berketul2 sedangkan hari ke 10 haritu dah x keluar darah sangat. Dan kebetulan tadi sy buat rawatan dry needle sebab tangan saya ada masalah carpel tunnel. Adakah rawatan dry needle tu punca darah sy baru keluar dan lancar semula?

1 Balas

mungkin masih darah nifas. tapi kalau darah banyak sangat sampai kerap tukar pad, better pergi klinik, takut tumpah darah.