Najis baby newborn

Assalamualaikum ibu² najis bgini ok x?suami sya kta najis baby keras.bby full bf

Najis baby newborn
14 Balas

Tak nampak macam keras pun. Kalau suami bagitahu baby berak keras sebab baby nampak meneran, baby mmg normal nampak seperti meneran. Tp kena pantau juga kalau dia meneran sehingga merah muka dan jika stool dia memang keras. Setakat yg sy tengok dalam gambar ni ok sahaja.

1y ago

Ya meneran masa tidur pun normal. Anak sy dulu macamtu jugak.. masuk bedung nak tido dia meneran sampai terbuka bedung. Baby kecik2 lg mmg meneran untuk melatih usus2 dan penghadaman dia berfungsi

normal sis,elok kejadiannye 2.. baby klau meneran bukan sebab die sembelit tp die tgah praktis biasekan diri die kt alam baru,tegah exercise otot2 die orang tua2 ckap tegah tarik uras t dh besar sikit die hilang teran2..

baby suka meneran tu dia neran daging, dia nak besar lagi tu means nak bambam lagi. Poo poo dia okey tu. Tak de yg keras pon, jenis poo cam nak tukar bulan pon ye tu

Normal, warna pun elok je... Don't worry.. Lagi2 full bf... Insha'Allah xde apa2..

ini normal utk bby fm...yng tk normal klau najis brcmpur darah

Waalaikumsalam, normal Puan. Najis baby full BF memang begitu.

normal dan colour macam ni yg lawa utk najis baby. 👍

normal . fully BF mmg colour mustard 😍

Normal sama mcm anak saya fully bf

normal la taik mcm tu mna ad keras