Pregnancy

Assalamualaikum ibu2. Maaf nak tanya, Boleh suggest tak pelincir ape yg sesuai utk ibu pregnant? #pleasehelp #bantusharing ##seriusnanya

5 Balas

boleh ke pakai pelincir semasa hamil? nak tahu juga sbb guna pelincir adakah sbb kita tak berair sgt ke mcm mana ye?

1y ago

Boleh je guna tapi kena baca yang part ingredient dia ada tulis safe for pregnancy so far masa pregnant guna durex water based tu , sbb mmg akan kering sikit masa pregnant ni

durex original tu pun boleh. or minyak urut yg ni. dua2 sy prnh pkai masa preggy

Durex yang water based tu safe for pregnancy

Guna yg safe for pregnancy dear

durex, ky jelly